Produkty pro ginjinha se smetanou (11)

Maritozza tondo panna

Maritozza tondo panna

Maritozza tondo panna Kód: PPG022
Ravazzata s ragú - Syrové

Ravazzata s ragú - Syrové

Zvenku vypadá jako bochník zdobený sezamovými semínky. To, co skrývá uvnitř, je překvapující náplň s ragú. Ravazzate jsou velmi rozšířené v palermské oblasti, ale my je činíme slavnými tím, že je distribuujeme připravené k upečení, abychom překvapili vaše hosty.
Gorgonzola DOP Cremiziola 6 Kg - Lžičkový sladký Gorgonzola

Gorgonzola DOP Cremiziola 6 Kg - Lžičkový sladký Gorgonzola

Sýr Gorgonzola DOP ještě měkčí a krémovější, snadno roztíratelný. Jeho modrá žíhání se rovnoměrně rozprostírá po celé hmotě a chuť získává odstín blízký mléku. Celková chuť odhaluje přitažlivou sladkost, aniž by byla vtíravá, a jeho nadstandardní krémovost ho činí dokonalým pro všechny kulinářské použití. Hmotnost: 6 kg Minimální zrání: 90 dní
500g domácí semolina z tvrdé pšenice

500g domácí semolina z tvrdé pšenice

500g domácí semolina z tvrdé pšenice
Pistáciová crema - 200 g

Pistáciová crema - 200 g

200 g pomazánkový pistáciový krém.
Dýňový krém

Dýňový krém

Z srdce Národního parku Cilento, který je součástí světového dědictví UNESCO a je známý svou biodiverzitou a bohatou kulinářskou tradicí, vzniká naše Krém z Dýně v podtlaku. Produkt, který vyjadřuje autentickou podstatu naší země, s bohatou a pravou chutí. Naše kulaté dýně odrůdy neapolské rostou bujně na polích firmy, políbené sluncem jižní Itálie. Tato odrůda dýně, známá svou sladkou chutí a krémovou konzistencí, je hlavní hvězdou tohoto lahodného krému. Extra panenský olivový olej, získaný z olivovníků naší firmy, je dalším základním ingrediencí, která dodává produktu jedinečný chuťový profil. Dotek zlaté cibule, špetka soli a čerstvě vymačkaná citronová šťáva dokončují recepturu a vytvářejí dokonalou rovnováhu chutí. Každá sklenice Krému z Dýně je poctou naší zemi: Cilentu.
Rýžový Tímbal s Klobásou a Houbami

Rýžový Tímbal s Klobásou a Houbami

Nejintenzivnější aroma a chutě jihu se spojují v lahodném receptu, jako je rýžový timbal s klobásou a houbami. Připraveno z vysoce kvalitních ingrediencí a dodáno s vhodnými omáčkami, přinese na vaše stoly tradiční, chutné jídlo s čerstvou chutí, jako by bylo právě uvařeno.
Rýžová majonéza - Výjimečná nová omáčka: bez vajec, bez cholesterolu, se vším potěšením

Rýžová majonéza - Výjimečná nová omáčka: bez vajec, bez cholesterolu, se vším potěšením

Je to jedinečný produkt, díky svým výjimečným vlastnostem! Je krémový, jemný, všestranný: lahodný! Má o 30 % méně kalorií a tuku ve srovnání s tradiční majonézou. Je bez cholesterolu, bez vajec, bez lepku a bez laktózy.
Sos Carbonara - Suchá příprava pro omáčku Carbonara

Sos Carbonara - Suchá příprava pro omáčku Carbonara

Suché omáčky se připravují bez použití sporáku. Snadná a rychlá příprava je činí jedinečnými co do nákladů a kvality. Jsou vhodné pro všechny kuchyňské použití, jako jsou koření, omáčky, náplně, polevy a těsta s dalšími ingrediencemi. Příprava: Smíchejte 100 g suché směsi, přidejte 200/300 g vody podle požadované konzistence a 10 g čerstvého pecorina. Stabilní v troubě, při rychlém chlazení a zmrazení.
Bigne craquelin krém

Bigne craquelin krém

Bigne craquelin krém Kód: MIG029
Cavatelli se sardinkami a fenyklem

Cavatelli se sardinkami a fenyklem

Obohaťte svou nabídku o cavatelli sarde a finochietto, recepturu, která vychází z ingrediencí naší země a vytváří spojení kulinářských tradic z různých částí Itálie. Vyrobeny z nejlepších surovin, poskytnou vašim zákazníkům příjemnou cestu chutí.